TEKIJÄT

Circula-pelin on kehittänyt Suomen ympäristöopisto SYKLI yhteistyössä Nuori Yrittäjyys ry:n, Savon koulutuskuntayhtymä Sakkyn ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian kanssa.

Peli on tuotettu osana Suomen itsenäisyyden rahasto Sitran rahoittamaa hanketta.  Kiertotaloutta yrittäjyyskasvatukseen ja ammatilliseen koulutukseen -hankkeen toimijat kehittävät opetustaan kiertotalouden ja tulevaisuuden osaamistarpeita ajatellen.

Omnia vie kiertotalouden osaksi yrittäjyyskasvatuksen ohjelmaansa, Yrittäjyyden oppimaisemaa. Circula-pelin avulla käsitellään paitsi tulevaisuuden yrittäjyyden, myös kestävän kehityksen teemoja.

Sakky tarjoaa kaikille tutkinto-opiskelijoilleen mahdollisuuden painottaa opintojaan OmaPolulla. Kiertotalous ja Circula-peli linkittyvät sekä Yrittäjyyden että Kestävän kehityksen polkuun.

Nuori Yrittäjyys tuo kiertotalouden ja yritysvastuun osaksi toisen asteen ohjelmiaan. Oppilaitokset voivat hyödyntää NY 24h -leirillä ja Circulaa Vuosi Yrittäjänä -ohjelmassa. NY tuottaa hankkeessa digitaalisen työkalun, jolla nuoret yrittäjät voivat testata yritysideaansa kiertotalousnäkökulmasta.

Circulan visuaalisen suunnittelun on toteuttanut Anne Jokisaari /Ad Express» ja valokuvat on ottanut Joonas Lumpeinen.

SYKLI sisällyttää kiertotalouden osaksi ympäristöalan erikoisammattitutkintoon valmistavaa koulutusta kaikilla viidellä osaamisalalla. SYKLI toimii hankkeen vastuullisena kumppanina ja on ollut päävastuussa Circula-pelin ideoijana ja kehittäjänä.

Lue lisää Sitrasta» ja kiertotalousopetuksen hankkeista»!

Circulan visuaalisen suunnittelun on toteuttanut Anne Jokisaari /Ad Express» ja valokuvat on ottanut Joonas Lumpeinen.

OTA YHTEYTTÄ!

Circula on Facebookissa!