Koulutukset

Ammattilaisen kädenjälki -koulutukset 2017

Ammattilaisen kädenjälki -koulutukset valottavat ammatillista ympäristöosaamista nyt ja tulevaisuudessa. Ne vaihtelevat laajuudeltaan yksipäiväisistä työpajoista laajempiin verkkokoulutuksiin. Jokainen koulutus tarjoaa käytännön työssä sovellettavaa osaamista ja toimintamalleja. 

Opetushallituksen rahoittamat koulutukset ovat päättymässä, mutta voit tiedustella tilauskoulutuksiamme!

OPINTOKÄYNNIT CLEANTECH- JA KIERTOTALOUSYRITYKSIIN

Teknisten alojen ammatillisille opettajille, yhteiskunnallisten aineiden opettajille ja opoille suunnatuilla opintokäynneillä tutustuimme suomalaisyrityksiin, joille kiertotalous tai cleantech on strateginen valinta ja tämän päivän todellisuutta. Opintokäynneillä kuulimme yritysten näkemykset osaamistarpeista nyt ja tulevaisuudessa. Ne järjestettiin yhteistyössä Teknologiateollisuus ry:n ja Sitran kanssa. Tutustu opintokäyntiohjelmaan ja lue käynneistä blogissamme

Yhteyshenkilö: Niina Rossi, niina.rossi@sykli.fi, p. 044 7766 023

YMPÄRISTÖOSAAVA AMMATTILAINEN

Verkkokoulutus järjestettiin ruokapalvelu-, puhdistuspalvelu-, kiinteistönhoito-, rakennus-, sote- ja kome-alojen opettajille. Koulutuksessa perehdyttiin ammattialan olennaisimpiin ympäristöasioihin ja jaettiin muiden opettajien kanssa hyviä malleja ympäristöosaamisen kehittämiseen. Osallistujat suorittivat alansa Ympäristöosaava ammattilainen -osaamistestin ja oppivat hyödyntämään verkkopalvelua tutkintoprosessin eri vaiheissa: osaamisen tunnistamisessa ja arvioinnissa, koulutuksessa ja työssä oppimisessa.

Yhteyshenkilö: Minna Myllykoski, minna.myllykoski@sykli.fi, p. 040 740 6028

TERVE KIINTEISTÖ

Koulutus järjestettiin kiinteistönhoito-, rakennus-, talotekniikka- ja puhdistuspalvelualojen opettajille. Kiinteistönhoitajat ja siivoojat ovat yksi tärkeimmistä toimijoista kiinteistöissä. Heidän toimillaan on suuri merkitys kiinteistön toimivuuteen, terveyteen sekä viihtyvyyteen. Koulutuksessa keskitytään energiatehokkuuteen, sisäilman laatuun ja rakenteiden tutkimiseen sekä eri LVI-järjestelmiin kiinteistöpalvelun ammattilaisten näkökulmasta. Koulutus lisäsi ymmärrystä kiinteistöstä kokonaisuutena ja ennakoivan kiinteistönhoidon osaamista.

Yhteyshenkilö: Risto Tenhunen, risto.tenhunen@sykli.fi, p. 0400 946 612

YRITTÄJYYSKASVATUSTA KEKE-TWISTILLÄ

Syklin ja Nuori Yrittäjyys ry:n työpaja toi yhteen yrittäjyyskasvatuksen ja ympäristöosaamisen tavoitteet, tekijät ja parhaat toimintamallit. Osallistujat saivat tietoa yritysvastuusta ja kiertotalouden liiketoimintamalleista. Uudet NY-opettajat saivat iltapäivästä eväät NY-ohjelman toteuttamiseen, ja kokeneemmat saivat yrittäjyyskasvatukseensa eke-twistiä. 

Yhteyshenkilö / SYKLI: Heli-Maija Nevala, heli-maija.nevala@sykli.fi, p. 050 3300 297

Yhteyshenkilö / Nuori yrittäjyys ry: Pirkko Peiponen, pirkko@nuoriyrittajyys.fi, p. 044 7129 389

YHTEYDENOTTO

Haluatko lisätietoa näistä koulutuksista tai muusta koulutustarjonnastamme ammatillisille oppilaitoksille? Lähetä meille yhteystietosi, niin kuulet meistä pian. 

Nimi *

Organisaatio *

Sähköposti *

Puhelinnumero *

Viesti

Haluan saada uutisia Syklin tarjoamista ammatillisten opettajien koulutuksista myös jatkossa.