Ostoskori: (0)

Ammattikeittiöiden trendit Suomessa

Ruuanvalmistus kotona on vähentynyt ja vastaavasti ulkona syöminen lisääntynyt ja monipuolistunut.
Kuluttajat tekevät valintoja yhä enemmän hetken mielijohteesta, hakevat ruualta maun lisäksi muita
elämyksiä ja haluavat helppoutta ja yksilöllisyyttä.

Ruokapalveluala on laajentunut uusiin toimintoihin ja vastaavasti muita aloja nähdään
ruokapalvelupuolella: kotiruokaa myydään ulos ravintolapäivänä, halutaan laadukasta pikaruokaa,
hienoakin ravintolaruokaa tilataan kotiin, ravintolat tulevat ruokakauppoihin, illallista tarjoillaan
elokuvateattereissa.

Ruokapalveluala uskaltaa kokeilla rohkeasti uusia konsepteja matalalla kynnyksellä. Ruokapalvelualan
ammattilainen on oman alansa osaaja, mutta myös paljon muutakin.

[Valokuva: ravintolapäivä tms.]