Ammattilaisen kädenjälki -verkkokurssien pilotointi käynnistyy helmikuussa 2020

Kestävän ammattitaidon verkkokurssit neljälle ammattialalle ovat etenemässä piloitointivaiheeseen. Helmi-toukokuussa 2020  testaamme kaupan alan, matkailun, kiinteistönhoidon ja ruokapalvelujen verkkokursseja LearnDash-oppimisalustalla.  

Verkkokurssit on suunnattu yrityksille ja oppilaitoksille. Kurssien avulla ammattilaiset ja opiskelijat voivat opiskella oman alansa keskeiset ympäristöasiat ja vastuulliset käytännöt konkreettisten työtehtävien ja esimerkkien kautta. Kurssit koostuvat teksteistä, kuvista, videoista, esimerkkitarinoista ja tehtävistä. Osaamistestin läpäissyt opiskelija saa kurssista osaamistodistuksen. Henkilöstönsä kouluttanut yritys saa puolestaan valmiita viestintämateriaaleja.  

Nyt etsimme yrityksiä ja oppilaitoksia pilotoimaan kursseja. Piloteista saadun arvokkaan palautteen avulla hiomme kursseista timantteja. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: paivi.suihkonen@sykli.fi.

Päivi Suihkonen

Päivi Suihkonen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös nämä:

Kuva: Andi Balogh
Uutinen

OMA KÄDENJÄLKENI -VIDEOKILPAILULLE JATKOAIKAA 31.3.2020 SAAKKA!

Oma kädenjälkeni- videokilpailu on saanut jatkoaikaa 31.3.2020 saakka. Videoita voi siis palauttaa maaliskuun loppuun asti. …

Lue lisää
keyboard-338502_1920
Blogi

NÄIN HELPPOA SE ON – NAPPAA VINKIT VIDEON KUVAMISEEN JA EDITOINTIIN

Moni sanoo, että videon kuvaaminen ja editoiminen olisi haastavaa. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Riittää, …

Lue lisää
netSykli-139
Blogi

Miksi kestävän kehityksen vinkkejä kannattaa antaa videolla?

Ammattilaisen kädenjälki -sivustolla on parhaillaan menossa videokilpailu ammattiin opiskeleville. Vinkkaamalla oman alan parhaita kestävän kehityksen …

Lue lisää