Ostoskori: (0)

Feedback for

Osaamistesti – Kestävä ruokalistasuunnittelu

Aikaraja: 0
 

Tietovisa Summary

0 of 8 questions completed

Kysymykset:

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
 

Information

You have already completed the tietovisa before. Hence you can not start it again.

Tietovisa latautuu…

You must sign in or sign up to start the tietovisa.

Tee seuraava ensin valmiiksi:

Tietovisan tulokset

Tietovisa valmis. Tuloksia tallennetaan.
 

 

Tietovisan tulokset

Aikasi:

Time has elapsed

Sait 0 / 0 pistettä.

Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)

 

var certificate_details = [];
var certificate_pending = “Certificate Pending – Questions still need to be graded, please check your profile for the status.”;
var continue_details =’Jatka‘;

Categories

  1. Ruokapalvelu 0%
  • Tällä kertaa et ihan saanut 80 % pisteistä. Yritähän uudelleen!

  • Onneksi olkoon! Sait yli 80 % pisteistä ja suoritit onnistuneesti tämän osatestin. Siirry seuraavaan moduuliin.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
 
  1. Answered
  2. Review
 
 
 
  1. Kysymys 1 / 8
    1. Kysymys
    Mitkä seuraavista ovat keinoja pienentää lounaan ilmastovaikutuksia?
    Valitse 0-4 vaihtoehtoa.

     

    • 1.
    • 2.
    • 3.
    • 4.
    Oikein 4 / 4 Pistettä

     

    Aivan oikein. Juuresten ja säilyvien vihannesten ilmastojalanjälki on hyvin pieni. Erityisesi talvisin on ympäristöystävällisempää suosia juureksia. Kesällä ero on hieman pienempi, sillä tomaattia, kurkkua ja salaattia voidaan kasvattaa avomaalla. Kasvihuoneissa kasvatettujen vihannesten hiilijalanjälkeä on myös saatu alaspäin siirtymällä lämmityksessä uusiutuvaan energiaan. Riisin ilmastovaikutukset ovat noin 25-kertaiset perunaan verrattuna. Myös juustojen ilmastovaikutukset ovat merkittäviä.

     

    Väärin 4 / 4 Pistettä

     

     

     
  2. Kysymys 2 / 8
    2. Kysymys

    Satokauden mukaisten tuotteiden käyttö annoksissa on ympäristölle hyväksi monesta syystä. Mutta mikä seuraavista on kaikkein tärkein syy?

     

    • 1.
    • 2.
    • 3.
    Oikein

     

    Väärin

     

     
  3. Kysymys 3 / 8
    3. Kysymys
    Miksi ruokalistaa kannattaisi vaihdella satokauden ja lähiympäristön tuotevalikoiman mukaan?
    Valitse 0-4 vaihtoehtoa.

     

    • 1.
    • 2.
    • 3.
    • 4.
    • 5.
    Oikein 5 / 5 Pistettä

     

     

    Väärin 3 / 5 Pistettä

     

    Nyt ei mennyt aivan nappiin. Unohtuiko joku tärkeä näkökulma?

     

     
  4. Kysymys 4 / 8
    4. Kysymys
    Mitkä kaksi seuraavista raaka-aineista aiheuttavat erityisen suuria ilmastopäästöjä?
    Valitse 2 vaihtoehtoa.

     

    • 1.
    • 2.
    • 3.
    • 4.
    Oikein 4 / 4 Pistettä

     

     

    Väärin 4 / 4 Pistettä

     

     

     
  5. Kysymys 5 / 8
    5. Kysymys

    Mitkä seuraavista asioista kuuluvat kestävän ruokalistasuunnittelun periaatteisiin? Valitse 0-4 vaihtoehtoa.

     

    • 1.
    • 2.
    • 3.
    • 4.
    •  

Location: Ruokapalveluala – Osaamistesti 3/6 – Kestävä ruokalistasuunnittelu

Osaamistesti – Kestävä ruokalistasuunnittelu

Aikaraja: 0
 

Tietovisa Summary

0 of 8 questions completed

Kysymykset:

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
 

Information

You have already completed the tietovisa before. Hence you can not start it again.

Tietovisa latautuu…

You must sign in or sign up to start the tietovisa.

Tee seuraava ensin valmiiksi:

Tietovisan tulokset

Tietovisa valmis. Tuloksia tallennetaan.
 

 

Tietovisan tulokset

Aikasi:

Time has elapsed

Sait 0 / 0 pistettä.

Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)

 

var certificate_details = [];
var certificate_pending = “Certificate Pending – Questions still need to be graded, please check your profile for the status.”;
var continue_details =’Jatka‘;

Categories

  1. Ruokapalvelu 0%
  • Tällä kertaa et ihan saanut 80 % pisteistä. Yritähän uudelleen!

  • Onneksi olkoon! Sait yli 80 % pisteistä ja suoritit onnistuneesti tämän osatestin. Siirry seuraavaan moduuliin.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
 
  1. Answered
  2. Review
 
 
 
  1. Kysymys 1 / 8
    1. Kysymys
    Mitkä seuraavista ovat keinoja pienentää lounaan ilmastovaikutuksia?
    Valitse 0-4 vaihtoehtoa.

     

    • 1.
    • 2.
    • 3.
    • 4.
    Oikein 4 / 4 Pistettä

     

    Aivan oikein. Juuresten ja säilyvien vihannesten ilmastojalanjälki on hyvin pieni. Erityisesi talvisin on ympäristöystävällisempää suosia juureksia. Kesällä ero on hieman pienempi, sillä tomaattia, kurkkua ja salaattia voidaan kasvattaa avomaalla. Kasvihuoneissa kasvatettujen vihannesten hiilijalanjälkeä on myös saatu alaspäin siirtymällä lämmityksessä uusiutuvaan energiaan. Riisin ilmastovaikutukset ovat noin 25-kertaiset perunaan verrattuna. Myös juustojen ilmastovaikutukset ovat merkittäviä.

     

    Väärin 4 / 4 Pistettä

     

     

     
  2. Kysymys 2 / 8
    2. Kysymys

    Satokauden mukaisten tuotteiden käyttö annoksissa on ympäristölle hyväksi monesta syystä. Mutta mikä seuraavista on kaikkein tärkein syy?

     

    • 1.
    • 2.
    • 3.
    Oikein

     

    Väärin

     

     
  3. Kysymys 3 / 8
    3. Kysymys
    Miksi ruokalistaa kannattaisi vaihdella satokauden ja lähiympäristön tuotevalikoiman mukaan?
    Valitse 0-4 vaihtoehtoa.

     

    • 1.
    • 2.
    • 3.
    • 4.
    • 5.
    Oikein 5 / 5 Pistettä

     

     

    Väärin 3 / 5 Pistettä

     

    Nyt ei mennyt aivan nappiin. Unohtuiko joku tärkeä näkökulma?

     

     
  4. Kysymys 4 / 8
    4. Kysymys
    Mitkä kaksi seuraavista raaka-aineista aiheuttavat erityisen suuria ilmastopäästöjä?
    Valitse 2 vaihtoehtoa.

     

    • 1.
    • 2.
    • 3.
    • 4.
    Oikein 4 / 4 Pistettä

     

     

    Väärin 4 / 4 Pistettä

     

     

     
  5. Kysymys 5 / 8
    5. Kysymys

    Mitkä seuraavista asioista kuuluvat kestävän ruokalistasuunnittelun periaatteisiin? Valitse 0-4 vaihtoehtoa.

     

    • 1.
    • 2.
    • 3.
    • 4.
    •  
  • Actions:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *