Pelillistä oppimista kiertotaloudesta nuorille ja aikuisille

Kiertotalous avaa näkymiä kestävään tulevaisuuteen. Uudenlainen ajattelu liiketoiminnasta ja kuluttamisesta tarjoaa meille myönteisiä toimintamahdollisuuksia jo tänään. Hyvinvointi on mahdollista ilman luonnonvarojen ylikulutusta.

Pelillinen oppiminen uudistaa ajatteluamme kokemisen, vuorovaikutuksen ja ideoinnin kautta. Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspeli sopii monenlaisille oppijoille ja tilanteisiin: nuorille ja aikuisille, opetukseen tai vapaa-aikaan, työpaikalle tai yritysneuvontaan.

Lue lisää

Circulan yhteistilaus

Oppilaitospaketin yhteistilaus on helppo ja edullinen tapa hankkia laadukas peli. Jos et ehtinyt mukaan viime syksyn tilaukseen, ei hätää:  kyselyiden vuoksi käynnistimme saman tien uuden. Lähetä tilauksesi 28.2. mennessä!

Lue lisää ja tilaa!

Tutustu Circula-peliin!

Video esittelee Circula-pelin vaihe vaiheelta muutamassa minuutissa. Tarkempaa tietoa ja soveltamisvinkkejä saat Opettajalle-sivulta ja opettajan oppaasta.

Lataa opettajan opas

Lisäpotkua pelinjohtajille – tai sellaiseksi aikoville!

Opi hyödyntämään Circulaa! SYKLI ja Nuori Yrittäjyys ry järjestävät kaksi työpajaa opettajille, kouluttajille ja muille ohjaajille, jotka haluavat hyödyntää peliä työssään. Työpaja järjestetään Tampereella 1.2.2019 ja Turussa 26.2.2019. Tutustu ja ilmoittaudu Nuori Yrittäjyys ry:n koulutuskalenterissa.

NY Koulutuskalenteriin

Circula on Facebookissa!