Pelillistä oppimista kiertotaloudesta

Kiertotalous avaa uudenlaisia mahdollisuuksia liiketoimintaan ja kuluttamiseen – hyvinvointiin ilman luonnonvarojen ylikulutusta. Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspelissä tutustutaan kiertotalouteen luovan tiimityön kautta. Circula tarjoaa pelaajalle malleja vastuulliseen liiketoimintaan ja kestävään elämäntapaan, itsetuntemusta ja omien vahvuuksien arvostamista sekä toivoa hyvästä tulevaisuudesta.

Circula innostaa yhtä lailla nuoria ja aikuisia. Se sopii eritasoisille oppijoille noin 15-vuotiaista aikuisiin. Peliä voidaan käyttää yleissivistävässä tai ammatillisessa koulutuksessa, ammattikorkeakoulussa, yritysten kehittämistyössä, vapaa-ajan toiminnassa tai ympäristöneuvonnan työkaluna.

Tutustu peliin katsomalla lyhyt video!

Tulossa kieliversioita, koulutuksia ja tapahtumia!

Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspeli innostaa opiskelijoita ja opettajia, nuoria ja aikuisia. Pelistä tehdään selko-, ruotsin- ja englanninkieliset versiot, jotka julkaistaan circula.fi-sivustolla elokuussa. Samalla järjestetään yhteistilaus, jossa kaikki kieliversiot ovat saatavissa painotuotteena.

Syys-lokakuussa toteutetaan eri puolilla maata kolme opettajankoulutusta sekä kolme oppilaitosten ja yritysten yhteistä pelitapahtumaa. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota meihin pikaisesti yhteyttä!

Lue lisää

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

Heli-Maija Nevala

Koulutuspäällikkö, SYKLI
heli-maija.nevala@sykli.fi
050 3300 297

Sara Kuusivuo

Tapahtuma- ja koulutuskoordinaattori, SYKLI
sara.kuusivuo@sykli.fi
050 441 5845

Circula Facebookissa