TEKIJÄT

Circula-pelin on kehittänyt Suomen ympäristöopisto SYKLI yhteistyössä Nuori Yrittäjyys ry:n, Savon koulutuskuntayhtymä Sakkyn ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian kanssa.

Peli on tuotettu osana Suomen itsenäisyyden rahasto Sitran rahoittamaa hanketta.  Kiertotaloutta yrittäjyyskasvatukseen ja ammatilliseen koulutukseen -hankkeen toimijat kehittävät opetustaan kiertotalouden ja tulevaisuuden osaamistarpeita ajatellen.

Omnia vie kiertotalouden osaksi yrittäjyyskasvatuksen ohjelmaansa, Yrittäjyyden oppimaisemaa. Circula-pelin avulla käsitellään paitsi tulevaisuuden yrittäjyyden, myös kestävän kehityksen teemoja.

Sakky tarjoaa kaikille tutkinto-opiskelijoilleen mahdollisuuden painottaa opintojaan OmaPolulla. Kiertotalous ja Circula-peli linkittyvät sekä Yrittäjyyden että Kestävän kehityksen polkuun.

Nuori Yrittäjyys tuo kiertotalouden ja yritysvastuun osaksi toisen asteen ohjelmiaan. Oppilaitokset voivat hyödyntää NY 24h -leirillä ja Circulaa Vuosi Yrittäjänä -ohjelmassa. NY tuottaa hankkeessa digitaalisen työkalun, jolla nuoret yrittäjät voivat testata yritysideaansa kiertotalousnäkökulmasta.

SYKLI sisällyttää kiertotalouden osaksi ympäristöalan erikoisammattitutkintoon valmistavaa koulutusta kaikilla viidellä osaamisalalla. SYKLI toimii hankkeen vastuullisena kumppanina ja on ollut päävastuussa Circula-pelin ideoijana ja kehittäjänä.

Lue lisää Sitrasta» ja kiertotalousopetuksen hankkeista»!

Yrittäjyyskasvatuksen ja yritysvastuun asiantuntijana on ollut lisäksi Green Coal Mining Oy. Circulan visuaalisen suunnittelun on toteuttanut Anne Jokisaari /Ad Express ja valokuvat on ottanut Joonas Lumpeinen.

OTA YHTEYTTÄ!

Circula on Facebookissa!