Ostoskori: (0)
Current Status
Not Enrolled
Price
Suljettu
Get Started
This kurssi is currently closed

Vesihuoltolaitoksen
asiakaspalvelutehtävissä
toimiminen

Tervetuloa pohtimaan vesihuoltolaitoksen asiakaspalvelutehtäviä ja rooliasi niissä!

Tervetuloa miettimään, mitä vesihuoltolaitosten asiakaspalvelu on, ketkä sitä tekevät, miten vesihuoltolaitoksen maksut muodostuvat sekä miten asiakaskohtaaminen onnistuu. Pohdimme myös omaa rooliasi asiakaspalvelussa.

Vesihuoltolaitoksilla on suuri määrä tehtäviä, joita emme arkipäivässä tunnista asiakaspalveluksi. Asiakaspalvelu voi tapahtua organisaation sisällä, sitä tehdään asiakkaiden kanssa, kohderyhminä voivat olla myös yhteistyökumppanit, päätöksentekijät ja viranomaiset.

Asiakaskohtaamiset ovat vuorovaikutusta. Kun tunnistetaan asiakaskohtaamisen vaiheet, osataan johdattaa tapaamista eteenpäin, kohdataanpa asiakas fyysisesti tai esimerkiksi puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Satunnaisetkin kohtaamiset asiakkaiden kanssa luovat mielikuvaa laitoksesta. Kolmannessa osiossa pohditaankin omaa rooliasi asiakaspalvelussa. Viimeisessä osiossa käsitellään asiakastapahtuman dokumentointia ja palautteen keräämistä.

Kurssissa on neljä osiota. Jokaisessa osiossa pääset pohtimaan harjoitustehtävän avulla asiakaspalvelua omalla työpaikallasi ja omassa työssäsi.

Antoisaa kurssia!

Kurssiohje

Kurssi sisältää neljä moduulia. Käy niistä jokainen huolellisesti läpi ja pohdi asioita oman työtehtäväsi näkökulmasta. Kurssi muistaa edistymisesi, joten voit välillä sulkea sen ja jatkaa suoritusta myöhemmin.

Kurssiin sisältyy tehtäviä, joissa sinun tulee tehdä kirjauksia taulukkoihin. Tee kaikki harjoitukset.

Liitemateriaalien alussa on linkkejä asiaa syvemmin käsittelevään materiaaliin. Voit tutustua lisämateriaaleihin tarkemmin, jos ne esimerkiksi tukevat omaa työskentelyäsi. Kurssin kannalta keskeiset asiat on koottu liitteisiin.

Sivun alareunassa näet näkyvissä olevan sivun numeron sekä osion sivujen kokonaismäärän. Vinkki! Voit suurentaa/pienentää kurssia näytössäsi näppäinyhdistelmällä Ctrl+ ja Ctrl-.

Kurssin vastuukouluttaja

Riikka Elo
Vesihuollon asiantuntija, kouluttaja
riikka.elo (a) sykli.fi
040 572 2786

Aloita opiskelu klikkaamalla ensimmäisen moduulin nimeä alla: