Ostoskori: (0)

Syklin koulutuspalvelut: osaamista ja kehittämistä

Tarvitsetteko henkilöstökoulutusta kestävästä kehityksestä, kiertotaloudesta tai vastuullisesta ammattitaidosta eri aloilla? Tukea ja innoitusta opetuksen kehittämiseen? 

Sykli tarjoaa räätälöityjä koulutuksia ja kehittämispalveluita ammatillisille oppilaitoksille. Meillä on yli viidentoista vuoden kokemus ammatillisen koulutuksen kentältä, ympäristöjohtamisesta pedagogiseen kehittämiseen ja henkilöstön kouluttamiseen. 

Tältä sivulta löydät esimerkkejä koulutustarjonnastamme. Sisällöstä ja toteutuksesta sovitaan tarkemmin tavoitteidenne mukaisesti. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus!

Johdon tulevaisuustutka

Tulevaisuustutka kääntää katseet päivittäisistä haasteista tulevaisuuden osaamistarpeisiin ja lähivuosien strategioista pitemmälle työelämän murrokseen. Mikä on ammatillisen koulutuksen rooli työelämän kehittäjänä ja tulevaisuuden rakentajana? Miten rooli otetaan haltuun vaikuttavasti ja vakuuttavasti?

Toteutustapa: luento ja fasilitoitu työpaja

Kenelle: oppilaitoksen johto ja keskijohto

Kesto: 3-6 tuntia

Hinta: alk. 900 € (+ alv. 24 %  + matkakulut)

Samaa matkaa – henkilöstö mukaan vastuullisuustyöhön

Koulutus motivoi, osallistaa ja sitouttaa henkilöstöä oppilaitoksen vastuullisuustyöhön. Koulutus voidaan toteuttaa osana oppilaitoksen strategiatyötä, tavoitteena ottaa henkilöstö mukaan tavoitteiden määrittelyyn, tai jalkauttaa strategia käytäntöön. 

Toteutustapa: luento ja fasilitoitu työpaja 

Kenelle: opetushenkilöstö, koulutuspäälliköt

Kesto: 3-6 tuntia

Hinta: alk. 900 € (+ alv. 24 % + matkakulut)

Tulevaisuuden kestävät osaajat – opetusta kehittämään

Vastuullisuus on osa ydinammattitaitoa: tietoja, taitoja, asenteita ja valmiuksia. Koulutuksen avulla oppilaitos määrittelee vastuullisen ammattitaidon osaamislupaukset valitsemilleen ammattialoille ja tutkinnoille, arvioi nykytilannetta sekä kehittää opetusta ja työelämäyhteistyötä. 

Toteutustapa: ennakko- ja verkkomateriaalit, fasilitoidut työpajat, kehittämistehtävät

Kenelle: Koulutuspäälliköt, tutkintovastaavat, opettajatiimit

Kesto: kaksi kolmen tunnin työpajaa, yhteensä 6 h

Hinta: alk. 1800 € (+ alv. 24 % + matkakulut)

Kartalle kiertotaloudesta - opettajille

Kiertotalous – kierrätystä, hypetystä vai mahdollisuus kestävään talouteen? Siitä otetaan selvää tässä työpajassa! Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspeli innostaa opettajat pohtimaan kiertotalouden mahdollisuuksia omalla alallaan. Circula-opettajankoulutuksessa otetaan haltuun Circula-peli itse kokien ja omaan opetukseen soveltaen.  

 Kolmen tunnin koulutuksessa peliä kokeillaan kevyesti ja kuullaan sen soveltamismahdollisuuksista opetuksessa.  Kuuden tunnin pajassa opettajat pääsevät kokemaan pelin vaihe vaihteelta ja ideoimaan sen soveltamista omassa oppiaineessa, omalla alalla tai yrittäjyyskasvatuksessa. Kuuden tunnin paja voidaan jakaa tarvittaessa kahdelle päivälle.  

Circula on maksuton, toiminnallinen opetusmateriaali, joka on ladattavissa verkosta.  Kouluttaja tuo mukanaan Circula-lautapelimateriaalin. Tilaajan on mahdollista lunastaa aineisto hintaan 200 euroa + alv. Aineisto sisältää pelivälineet viidelle tiimille, yhteensä noin 20 pelaajalle. 

Kenelle: ammatilliset ja yto-opettajat sekä muut ohjaus- ja neuvontatyötä tekevät

Toteutustapa: Kolmen tunnin paketti

Lyhyt johdatus kiertotalouteen, Circula-pelin lyhennetty demoversio, pelin soveltaminen omassa opetuksessa

Kesto: 3 tuntia

Hinta: 900 € (+ alv. 24 %  + matkakulut).  

Toteutustapa: Kuuden tunnin paketti

 Kesto: 6 h

 Hinta: 1800 € (+ alv. 24 %  + matkakulut)

Aamupäivä / osa 1: Lyhyt johdatus kiertotalouteen, Kiertotalouskävely, Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspelin pelaaminen

Iltapäivä / osa 2: Soveltamismahdollisuudet opetuksessa, oppimisen jatkumo, integroiminen omaan oppiaineeseen tai ammatillisen koulutuksen yto-opetukseen tai omalle ammattialalle

Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspeli opiskelijoille

Tekemällä oppii – myös kiertotaloutta! Circula-pelipaja innostaa nuoria ja aikuisia oppijoita. Se sopii yrittäjyyskasvatukseen, yhteisiin opintoihin (yrittäjyys ja kestävä kehitys) ja monille ammattialoille. Tilaa fasilitoitu Circula-paja opiskelijoillesi! Pajaan osallistuvat opettajat saavat samalla valmiudet pajan vetämiseen itse. 

Toteutustapa: Circula-pelityöpaja

Kenelle: toisen asteen opiskelijat (ammattikoulu ja lukio) ja näiden opettajat

Kesto: 3-4 tuntia

Hinta: alk. 900 € (+ alv. 24 % + matkakulut).Kouluttaja tuo mukanaan Circula-pelimateriaalin. Tilaajan on mahdollista lunastaa aineisto hintaan 200 euroa + alv. Aineisto sisältää pelivälineet viidelle tiimille, yhteensä noin 20 pelaajalle. 

Tutustu myös Opetushallituksen rahoittaman henkilöstökoulutuksen hankkeisiimme

Oppilaitoksen laatu- ja ympäristöasioiden kehittämisen tueksi sopivat laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen palvelumme ja Ympäristöalan erikoisammattitutkintoon valmistava koulutuksemme. Lue lisää  Syklin verkkosivuilta

Ota meihin yhteyttä!

Aura Piha
Projektiasiantuntija, kouluttaja
aura.piha@sykli.fi
050 464 2696