Verkkokurssit yritykselle


Ammattilaisen Kädenjälki™ -verkkokurssit yritykselle

Kiertotalous ja vastuullisuus ovat osa tämän päivän työelämää ja tulevaisuutta. Vastuullinen, resurssiviisas ja luonnonvaroja säästävä toiminta on yritykselle kilpailuetu jo nyt, lähitulevaisuudessa elinehto.

Yrityksiin kohdistuvat odotukset muuttuvat, kun asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, sijoittajien ja työntekijöiden tietoisuus ympäristökysymyksistä ja sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta kasvavat. Samalla kiertotalous luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja työpaikkoja. 

Ammattilaisen kädenjälki™ -verkkokurssien tavoitteena on varmistaa yritysten ja työntekijöiden osaamisen uudistuminen muuttuvassa maailmassa. Se varmistaa, että johdon tasolla tehdyt strategiset linjaukset valuvat jokaiselle suorittavan tason työntekijälle asti. Kurssien avulla ammattilaiset ja opiskelijat voivat opiskella oman alansa keskeiset ympäristöasiat ja vastuulliset käytännöt konkreettisten työtehtävien ja esimerkkien kautta.

Kouluta tiimisi, yksikkösi tai koko henkilökuntasi ja tee vastuulliset tekosi näkyviksi Ammattilaisen kädenjälki™ -todistuksen avulla!

Verkkokurssit julkaistaan keväällä 2020. 

Miksi Ammattilaisen kädenjälki™ -verkkokurssit?

    • Osaava henkilöstö vahvistaa yrityksesi brändiä, asiakastyytyväisyyttä ja kannattavuutta
    • Osaavat ammattilaiset varmistavat konkreettiset vastuullisuusteot sekä kehittävät yrityksesi toimintaa ruohonjuuritasolla
    • Yrityskohtainen osaamistodistus markkinointimateriaaleineen auttaa vastuullisuuden viestimisessä asiakkaille
    • Suoritettu osaamistodistus on laadun merkki kilpailutuksissa
    • Koulutukseen panostaminen parantaa työnantajakuvaasi sekä lisää työtyytyväisyyttä ja työn merkityksellisyyden tuntua.

Jäikö jokin mietityttämään?

Tekijät

Ammattilaisen kädenjälki -verkkokurssit on rakennettu SYKLIn, Perho Liiketalousopiston ja Aalto yliopiston yhteistyönä. Rakentamista on rahoittanut Hämeen ELY-keskus.