Pelillistä oppimista kiertotaloudesta nuorille ja aikuisille

Kiertotalous avaa näkymiä kestävään tulevaisuuteen. Uudenlainen ajattelu liiketoiminnasta ja kuluttamisesta tarjoaa meille myönteisiä toimintamahdollisuuksia jo tänään. Hyvinvointi on mahdollista ilman luonnonvarojen ylikulutusta.

Pelillinen oppiminen uudistaa ajatteluamme kokemisen, vuorovaikutuksen ja ideoinnin kautta. Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspeli sopii monenlaisille oppijoille ja tilanteisiin: nuorille ja aikuisille, opetukseen tai vapaa-aikaan, työpaikalle tai yritysneuvontaan.

Lue lisää

Tutustu Circula-peliin!

Video esittelee Circula-pelin vaihe vaiheelta muutamassa minuutissa. Tarkempaa tietoa ja soveltamisvinkkejä saat Opettajalle-sivulta ja opettajan oppaasta.

Lataa opettajan opas

Circulan yhteistilaus

Oppilaitospaketin yhteistilaus on helppo ja edullinen tapa hankkia laadukas peli painotuotteena. Lähetä tilauksesi 31.3. mennessä!

Lue lisää ja tilaa!

Circula-pelipaja 27.3. – tervetuloa!

SYKLI järjestää Helsingissä Circula-pelipajan 27.3. klo 15-17. Pajaan ovat tervetulleita esimerkiksi opettajat, asiantuntijat, neuvojat ja viestinnän ammattilaiset, joita kiinnostaa kiertotalous ja/tai Circula menetelmänä. Lue lisää ja ilmoittaudu 20.3. mennessä!

Syklin koulutuskalenteriin

Circula on Facebookissa!