Tilaa koulutus

Tilaa koulutus

Henkilöstön osaaminen ja sitoutuminen on avaintekijä, kun organisaation ympäristövastuun tavoitteet viedään käytäntöön. Osaavat ja sitoutuneet työntekijät tekevät aloitteita, havainnoivat riskejä, viestivät asiakkaille ja tunnistavat asiakkaiden tarpeita ja niihin liittyviä liiketoimintamahdollisuuksia.

Tarjoamme koulutuksia ympäri Suomea. Tutustu ajankohtaiseen tarjontaamme koulutuskalenterissamme tai tilaa henkilöstöllesi koulutus, jonka räätälöimme organisaationne tarpeiden mukaan. Myös tutkintokoulutusta voidaan järjestää tilauksesta. Ota yhteyttä koulutuksen vastuuhenkilöön tai lähetä meille yhteydenottopyyntö tämän sivun alaosasta.

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen

Sykli tarjoaa koulutusta laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamiseen ja organisaation sisäiseen kehittämiseen. Koulutus voidaan toteuttaa johdolle ja esimiehille, näistä toiminnoista vastaaville asiantuntijoille tai koko henkilöstölle. Lue lisää laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen koulutussivulta.

  Yhteyshenkilö:  Minna Myllykoski, minna.myllykoski@sykli.fi, 040 740 6028

Yritysvastuu markkinoinnissa ja viestinnässä

Tekeekö organisaatiosi vastuullisia valintoja, joista kukaan ei tiedä? Uskallatko viestiä myös keskeneräisistä asioista? Organisaatioilta odotetaan vastuullista toimintaa. Viestimällä vastuullisuustyöstäsi varmistat, että toimintatapasi eivät jää oletusten varaan.
 
Koulutuksessa opit arvioimaan viestittävien asioiden painoarvoa, sovittamaan viestisi oikein eri kohderyhmille, välttämään viherpesun kaltaiset sudenkuopat sekä viestimään selkeästi myös hankalista asioista. Koulutus antaa monipuolisia näkökulmia vastuullisuusviestintään virallisen raportoinnin ulkopuolella.

  Kenelle: Koulutus sopii organisaatioiden asiantuntija, kehittämis- ja johtotehtävissä            työskenteleville, joiden toimenkuvaan kuuluu myös viestiminen

  Kesto: 3 tuntia

  Yhteyshenkilö:  Päivi Suihkonen, paivi.suihkonen@sykli.fi, 050 453 3802

Hinta: Alk. 900 €. Hintoihin lisätään alv. ja matkakulut.

Ympäristöosaamista ammattilaisille

Ympäristöosaava ammattilainen

Ympäristöosaava ammattilainen tuntee työnsä ympäristövaikutukset, toimii vastuullisesti ja opastaa asiakkaita. Ympäristöosaaminen tuo organisaatiolle kustannussäästöjä, parantaa laatua, vastaa asiakkaiden kysyntään ja auttaa menestymään kilpailussa.
 
Ympäristöosaava ammattilainen -koulutus on tarjolla ruokapalvelualalle, kiinteistönhoitoon ja puhdistuspalvelualalle. Puolen tai yhden päivän mittainen koulutus tarjoaa ajantasaista ja luotettavaa tietoa ympäristövastuullisuudesta sekä perehdytyksen ympäristöosaava.fi palvelun ja osaamistestin käyttöön.

  Kenelle: Koko henkilöstö: ammattilaiset yhdessä lähiesimiesten kanssa

  Kesto: Sopimuksen mukaan puoli päivää / yksi päivä

  Yhteyshenkilö:  Aura Piha, aura.piha@sykli.fi, 050 464 2696

Hinta: Puoli päivää alk. 900 € tai koko päivä alk. 1800 €. Hintoihin lisätään alv. ja matkakulut.

Ympäristöturvallisuuskortti™

Ympäristöturvallisuuskortti™ on valtakunnallisesti käytetty tapa perehdyttää henkilöstö ympäristövastuulliseen toimintaan. Se on tärkeä etenkin yrityksille, joissa käsitellään kemikaaleja tai jätteitä. Yksipäiväisen koulutuksen aiheet valitaan yrityksen tarpeiden mukaan. Niitä voivat olla esimerkiksi keskeinen lainsäädäntö, ympäristöturvallisuuteen vaikuttavat tekijät ja niiden havainnointi, jätteiden lajittelu ja kemikaalien turvallinen käsittely. Koulutuksessa käydään läpi myös ympäristöturvallisuuden merkitys yrityksen julkisuuskuvalle ja markkinoinnille, sekä miten ympäristöonnettomuudet ovat vaikuttaneet yritysten toimintaedellytyksiin. Kuljetusyrityksissä toteutettaessa noudatetaan Trafin vaatimuksia, mikäli osallistujille halutaan koulutuksesta CAP-merkintä. Haluttaessa voidaan harjoitella pienten öljyvahinkojen torjuntaa.
 
Koulutuskonseptin on suunnitellut ja sen omistaa Suomen ympäristöturvallisuuden kehittämiskeskus SYMKE. SYKLI on SYMKE:n valtuuttama kouluttaja.
 

  Kenelle: Yritysten henkilöstö, jäte- ja vesilaitosten henkilöstö

  Kesto: Yksi päivä

  Yhteyshenkilö:  Pauli Vennervirta, pauli.vennervirta@sykli.fi, 050 387 3938

 Hinta: 1000 € / päivä (+ alv. 24 %) + materiaalimaksut / henkilö + ammattipätevyyden kirjaaminen Trafille / henkilö

Jäikö jokin mietityttämään?

Tekijät

Ammattilaisen kädenjälki -verkkokurssit on rakennettu SYKLIn, Perho Liiketalousopiston ja Aalto yliopiston yhteistyönä. Rakentamista on rahoittanut Hämeen ELY-keskus.