Ostoskori: (0)

Tuomarit

Kuva: Miikka Pirinen / Sitra

”Ilmastotyöhön tarvitaan innostavia käytännön esimerkkejä.”

”Ilmastonmuutoksen torjuntaan ja kestäviin valintoihin
liitetään usein ajatus kivoista asioista luopumisesta. Tämä pitäisi muuttaa nyt
heti. Ilmastonmuutoksen torjunta on mielekästä hommaa, eikä se tarkoita
heikompaa elämänlaatua. Toivon, että videoista saadaan innostavia esimerkkejä
juuri tähän!”

Antti Lehtinen, viestinnän asiantuntija
Kiertotalous, Sitra

mv-Piritta-Palokangas-neliö.jpg

”Nykypäivänä ilmastovastuullinen toiminta pitäisi olla osa meidän jokaisen arkea.
”On hienoa päästä näkemään millaisia ajatuksia opiskelijoilla on siitä, miten ilmastovastuullisuus ja kestävä kehitys liittyvät heidän tulevaan uraansa ja miten niitä voisi käytännössä toteuttaa. Nykypäivänä ilmastovastuullinen toiminta pitäisi olla osa meidän jokaisen arkea. Onpa ala mikä hyvänsä, tämän kilpailun videoista saa varmasti vinkkejä ilmastovastuullisuuteen myös omassa työelämässään. Odotan innolla, että pääsen näkemään kaikki videot!”

Piritta Palokangas, toimittaja
Markkinointi & Mainonta -lehti

 

Bettina-mv.jpg

”Kestävä ja vastuullinen ammattitaito on ajankohtainen ja tärkeä aihe, joka inspiroi ilmastovastuullisiin tekoihin myös kilpailun ulkopuolella ”

”Tällainen kilpailu on tärkeä, sillä se voi avata kilpailuun osallistuville opiskelijoille paljon uusia ovia ja mahdollisuuksia. Kestävä ja vastuullinen ammattitaito on ajankohtainen ja tärkeä aihe, joka inspiroi ilmastovastuullisiin tekoihin myös kilpailun ulkopuolella. Halusin lähteä tuomarointiin mukaan, sillä opiskelupolkuni on ollut hyvin töyssyinen, ja minulla on mennyt vuosia oman jutun löytämiseen. Nautin suunnattoman paljon siitä, että pääsen auttamaan muita tekemään töitä omien unelmiensa eteen, ja tämä tuomarointi on mahdollisuus siihen.”

Bettina Peltoniemi, tubettaja
Bettina NY

Veronika-Honkasalo-mv-1.jpg

”Olen viime aikoina pohtinut paljon sitä, miten takaamme sen, että ihan jokainen ihminen ja varsinkin nuoret kokevat ilmastotyön omaksi vastuukseen”

”Olen taustaltani nuorisotutkija ja nyt ensimmäisen kauden kansanedustajana eduskunnassa. Olen viime aikoina pohtinut paljon sitä, miten takaamme sen, että ihan jokainen ihminen ja varsinkin nuoret kokevat ilmastotyön omaksi vastuukseen, haluavat olla mukana hillitsemässä ilmastonmuutosta ja kokevat, että heidän panostuksensa on työssä tärkeä. Siksi tartuin heti ilolla haasteeseen kun minua pyydettiin mukaan videokilpailun tuomarointiin.”

Veronika Honkasalo, kansanedustaja (Vas.)
Sivistysvaliokunnan jäsen