Ostoskori: (0)

Verkkokurssit yritykselle


Ammattilaisen Kädenjälki™ -verkkokurssit yritykselle

Kiertotalous ja kestävä kehitys ovat osa tämän päivän työelämää ja tulevaisuutta. Vastuullinen, resurssiviisas ja luonnonvaroja säästävä toiminta on yritykselle kilpailuetu.

Yrityksiin kohdistuvat odotukset muuttuvat, kun asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, sijoittajien ja työntekijöiden tietoisuus ympäristökysymyksistä ja sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta kasvavat. Samalla kiertotalous luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja työpaikkoja. 

Ammattilaisen kädenjälki™ -verkkokurssien tavoitteena on varmistaa yritysten ja työntekijöiden osaamisen uudistuminen muuttuvassa maailmassa.  Kurssien avulla ammattilaiset voivat opiskella oman alansa keskeiset vastuulliset käytännöt konkreettisten työtehtävien ja esimerkkien kautta.

Verkkokurssit ovat kustannustehokas ja joustava tapa kasvattaa henkilöstön osaamista. Niiden avulla jokainen yrityksen työntekijä pystyy toteuttamaan yrityksen vastuullisuusstrategiaa. 

Kouluta tiimisi, yksikkösi tai koko henkilökuntasi ja tee vastuulliset tekosi näkyviksi Ammattilaisen kädenjälki™ -todistuksen avulla!

Miksi Ammattilaisen kädenjälki™ -verkkokurssit?

  • Osaava henkilöstö vahvistaa yrityksesi brändiä, asiakastyytyväisyyttä ja kannattavuutta
  • Osaavat ammattilaiset varmistavat konkreettiset vastuullisuusteot sekä kehittävät yrityksesi toimintaa ruohonjuuritasolla
  • Yrityskohtainen osaamistodistus auttaa vastuullisuuden viestimisessä asiakkaille
  • Suoritettu osaamistodistus on laadun merkki kilpailutuksissa
  • Koulutukseen panostaminen parantaa työnantajakuvaasi sekä lisää työtyytyväisyyttä ja työn merkityksellisyyden tuntua.

Seuraa henkilökuntasi opintojen etenemistä

Ammattilaisen kädenjälki -oppimisympäristö mahdollistaa monipuoliset tilinhallintamahdollisuudet. Organisaation pääkäyttäjä voi hallinnoida useita ryhmiä ja seurata ryhmien opintojen etenemistä. Ryhmänvetäjä voi seurata oman ryhmänsä jäsenten opintoja. 

Organisaatiolisenssillä voit:

 • Lisätä paikkoja ryhmiisi verkkokaupasta
 • Lisätä opiskelijoita ryhmiin
 • Luoda tarvittaessa uusia ryhmiä
 • Seurata henkilökuntasi edistymistä
Maksullisia organisaatiolisenssejä voi hankkia elokuusta 2020 alkaen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
 

Tutustu verkkokursseihin maksutta kesällä 2020!

Tekijät

Ammattilaisen kädenjälki -verkkokurssit on rakennettu SYKLIn, Perho Liiketalousopiston ja Aalto yliopiston yhteistyönä. Rakentamista on rahoittanut Hämeen ELY-keskus.