Verkkokurssit

Ammattilaisen kädenjälki™ -verkkokurssit

Tälle sivustolle rakennetaan vastuullisen ammattitaidon verkkokursseja eri ammattialoille.

Vastuullisuus tarkoittaa laatua, ammattiylpeyttä ja ekologista, sosiaalista ja taloudellista kestävyyttä. Vuonna 2020 avautuvat kiinteistönhoidon, ruokapalvelun, matkailun ja kaupan alan kurssit.

Verkkokurssit hyödyttävät ammattilaisia ja opiskelijoita

Kurssien avulla ammattilaiset ja opiskelijat voivat opiskella oman alansa keskeiset ympäristöasiat ja vastuulliset käytännöt konkreettisten työtehtävien ja esimerkkien kautta. Ammattilainen voi kasvattaa osaamistaan, parantaa kysyntäänsä työmarkkinoilla ja löytää merkityksellisyyttä työhönsä.

Verkkokurssit hyödyttävät yrityksiä

Vastuullisessa yrityksessä työskentelee vastuullisia ammattilaisia. Pitkällä tähtäimellä kestävä toiminta tuo yritykselle hyvää mainetta, lisää asiakastyytyväisyyttä, tuo taloudellisia säästöjä ja parantaa kannattavuutta. Kasvata työntekijöidesi osaamista ympäristöasioista ja vastuullisista käytännöistä verkkokurssiemme avulla, ja hyödynnä osaamistodistusta yrityksenne markkinoinnissa.

Verkkokurssit hyödyttävät oppilaitoksia

Kestävä kehitys näkyy vahvasti osana opetussuunnitelmaa kaikilla koulutusasteilla. Ammattilaisen kädenjälki™ -verkkokurssit soveltuvat materiaaliksi ja kurssien itsenäiseksi osatehtäväksi erityisesti ammatilliseen koulutukseen.

Jäikö jokin mietityttämään?

Tekijät

Ammattilaisen kädenjälki -verkkokurssit on rakennettu SYKLIn, Perho Liiketalousopiston ja Aalto yliopiston yhteistyönä. Rakentamista on rahoittanut Hämeen ELY-keskus.